Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 7 ani.
4.95
5 stars: Exceptional
57 pareri

Pudra dantela alba, 250g

0 stars: 0.00 din 0 pareri

25 lei Lei
Brand
Lumea
Out Of stock
Descriere
Lumea Cake Lace este o pudra speciala pentru a crea dantele din zahar. Pentru preparare aveti nevoie doar de putina apa fierbinte si un mixer.
Dantelele create din mixtura sunt foarte flexibile, nu se rup si se pot scoate cu usurinta din covorasul de silicon, ramanand vizibile si cele mai mici detalii.
Produsul finit se poate colora cu orice colorant alimentar spray sau colorant aerograf. Se poate colora amestecul obtinut cu colorant alimentar gel inainte de a aplica pe silicon.

Pentru prepare:

250 g pudra Lumea Cake Lace
250 ml apa fierbinte.
100 g pudra va face 25 -30 benzi de dantela (35 x 12 cm)

Mod de utilizare: Intr-un bol adaugati 250 g de pudra Lumea Cake Lace si 250 ml apa fierbinte. Amestecati bine cu un mixer circa 5 minute, pana cand amestecul devine spumos. Intindeti o cantitate potrivita din amestec pe siliconul cu model dantela folosind o spatula pana cand sunt umplute golurile, dupa care lasati-l la uscat intr-un loc curat, uscat, cald. Pentru o uscare rapida puteti folosi un ventilator. Durata de uscare cu ventilator este aprox. 1,5 ore sau 2,5 ore la temperatura camerei. Pastrati pudra neconsumata respectand conditiile de depozitare in ambalajul original, iar amestecul preparat si nefolosit intr-o cutie inchisa ermetic si folositi-l in termen de 7 zile. Pentru colorare puteti folosi colorant alimentar gel ce se adauga la amestec sau ulterior colorant alimentar de suprafata perlat sau colorant alimentar spray.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura