Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 7 ani.
4.95
5 stars: Exceptional
55 pareri

Stampile biscuiti, fursecuri, model de fagura si floare

0 stars: 0.00 din 0 pareri

28 lei Lei
Brand
Alte Branduri
Out Of stock
Descriere
Aceste decupatoare sunt facute cu grija pentru a garanta siguranta in utilizare: marginile sunt netede, iar cele superioare sunt rotunjite si ingrosate, pentru o experienta placuta si securizata in timpul manevrarii.
Modul de utilizare al decupatoarelor este simplu: se intinde aluatul sau pasta de lucru la grosimea dorita, apoi se asaza decupatorul pe materialul de lucru si prin usoara apasare se realizeaza decuparea. Pentru a crea detalii, stampila este inserata in decupator si apasata pentru a imprima modelul. Decupatorul si stampila se indeparteaza apoi.
Decupatoarele dispun de o suprafata antiaderenta pentru eliberarea usoara a produselor.
Stampilele sunt echipate cu un maner pe partea inferioara, pentru o stantare rapida, uniforma si simpla.
Atat adultii cat si copiii pot folosi cu usurinta decupatoarele cu stampila. Puteti petrece timp placut impreuna cu cei mici, creand biscuiti si fursecuri exclusiviste si delicioase, impodobiti cu detalii tridimensionale. Aceasta nu doar imbogateste experienta, dar incurajeaza si dezvolta abilitatile copiilor de a gati singuri, sporind astfel pofta lor de a explora bucataria.
Decupatoarele si stampilele sunt extrem de versatile, potrivite pentru o gama variata de aplicatii, de la coacere si decupare la lucrul cu paste de zahar, martipan sau fondant.
Aceste instrumente pot fi folosite si pentru activitatile manuale desfasurate in siguranta la scoala si gradinita, reprezentand un excelent mijloc de dezvoltare a abilitatilor si creativitatii celor mici.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura