Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 7 ani.
4.89
5 stars: Exceptional
63 pareri

Forma ciocolata pantofi pentru barbati

0 stars: 0.00 din 0 pareri

17 lei Lei
Brand
Alte Branduri
Out Of stock
Descriere
Formele de ciocolata sunt special facute pentru a crea ciocolati frumoase si detaliate.

Instructiuni de utilizare:

Forma sa fie curatata si sa nu fie umeda.

Topiti ciocolata preferata intr-un vas rezistent la caldura, folosind o metoda adecvata, cum ar fi baia de aburi sau cuptorul cu microunde. Asigurati-va ca ciocolata este topita uniform si ca nu exista bucati nedizolvate.

Turnati ciocolata topita in forma, asigurandu-va ca umpleti fiecare cavitate complet. Puteti folosi o spatula sau o lingura pentru a netezi suprafata ciocolatei si pentru a indeparta orice bule de aer.

Lasati forma sa se raceasca la temperatura camerei timp de cateva minute, apoi transferati-o in frigider sau congelator pentru a se solidifica complet. Acest proces poate dura cateva ore, in functie de grosimea ciocolatei si de temperatura mediului.

Dupa ce ciocolata s-a solidificat complet, scoateti cu grija formele din forma de ciocolata. Puteti folosi o usoara presiune pe forma pentru a elibera ciocolata. Asigurati-va ca manevrati formele cu grija pentru a evita ruperea sau deteriorarea lor.

Daca este necesar, curatati marginile ciocolatei si indepartati orice exces de ciocolata. Puteti decora ciocolata cu aditii suplimentare, cum ar fi nuci, fructe uscate sau bucati de ciocolata. Depozitati ciocolata intr-un loc racoros si uscat, ferita de caldura si umiditate, pana cand este pregatita pentru servire sau ambalare.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura