Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 7 ani.
4.91
5 stars: Exceptional
75 pareri

Card cadou 350 Ron - Lumea

0 stars: 0.00 din 0 pareri

350 lei Lei
Brand
Lumea
Out Of stock
Descriere
Descopera magia cadoului perfect cu Cardul Cadou - Gift Card al nostru! Incanta-ti cei dragi sau colegii cu o experienta de cumparaturi personalizata si plina de posibilitati.
Fie ca este vorba despre o aniversare speciala, un eveniment sau pur si simplu pentru a arata recunostinta, Cardul Cadou este alegerea ideala pentru a oferi libertatea alegerii. Fabricat din plastic durabil si decorat cu un design elegant, acesta este mai mult decat un simplu cadou; este un simbol al atentiei si grijii tale pentru cei dragi.
Fiecare Card Cadou este insotit de un cod voucher unic, care poate fi folosit cu usurinta in webshopul nostru. Cu o singura comanda, destinatarul poate alege dintr-o varietate larga de produse. Este o oportunitate perfecta de a-si alege propriul cadou si de a experimenta placerea de a-si satisface dorintele cu produse de inalta calitate.
Nu doar ca ofera flexibilitate, dar Cardul Cadou vine si cu o valabilitate generoasa de 12 luni de la data emiterii, oferind timp suficient pentru a explora si a alege produsele preferate.
Inconjoara-i cu dragoste si bucurie, oferindu-le libertatea de a-si alege propriile cadouri. Alege Cardul Cadou si lasa-i sa-si transforme dorintele in realitate!
IMPORTANT:
Voucherul poate fi folosit doar online pe www.lumeabasmelor.ro
Perioada de valabilitate: 12 luni de la data emiterii
Valabila pentru o singura comanda.
Codul cupon se introduce in cosul de cumparaturi sau la checkout in rubrica alocata pentru coduri de reducere.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura