Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 7 ani.
4.85
5 stars: Exceptional
136 pareri

Pasta de zahar cu aroma de martipan, 500 g

0 stars: 0.00 din 0 pareri

16 lei Lei
Brand
Lumea
Out Of stock
Descriere
Pentru pudrarea blatului de lucru folositi amidon sau za. Nu va recomandam sa folositi zahar pudra care se poate cumpara in comert, deoarece este granulat si schimba consistenta fondantului care este fabricat dintr-o pudra de zahar foarte fina.
Fondant pentru acoperirea torturilor, se intinde la dimensiunea de 2.5 mm.
Daca se-ntampla ca fondantul a ramas mai mult timp afara pe masa de lucru si devine mai uscat, atunci sa nu va speriati!

Cel mai usor mod de a corecta fondantul ca sa primeasca inapoi flexibilitatea de inainte:

1. adaugati putin sirop facut din o lingurita de zahar cu o lingurita de apa pus la fiert
2. Udati usor mainile si framantati din nou fondantul pana devine elastic si lucrabil
3. Nici decum nu puneti unsoare deoarece strica flexibilitatea fondantului.

Ca suprafata de lucru recomandam folosirea unui covoras din silicon, dar puteti lucra si pe o suprafata obisnuita care la nevoie poate fi pudrata cu putin amidon.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura