Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 7 ani.
4.81
5 stars: Exceptional
149 pareri

Fondant alb fara zahar, cu indulcitor, 1kg - Lumea

0 stars: 0.00 din 0 pareri

42 lei Lei
Brand
Lumea
Out Of stock
Descriere
Transformati deserturile intr-o opera de arta cu Fondantul Alb Fara Zahar, cu Indulcitor, 1kg de la Lumea!
Ideal pentru decoruri rafinate, torturi elegante sau figurine personalizate, acest fondant inovator este alegerea perfecta pentru cei care doresc sa imbine estetica cu un stil de viata sanatos.
Fara zahar adaugat: Perfect pentru persoanele care isi doresc deserturi mai sanatoase, fara compromisuri la gust.
Cu indulcitor de calitate: Ofera o dulceata delicata, fara efecte negative asupra glicemiei. Ideal pentru diabetici sau pentru cei care urmeaza diete low-carb.
Textura fina si maleabila: Se modeleaza usor, fiind ideal pentru acoperirea torturilor sau crearea decoratiunilor complexe.
Aspect impecabil: Albul pur al fondantului ofera un finisaj elegant, perfect pentru evenimente speciale precum nunti, aniversari sau petreceri tematice.
Usor de utilizat: Compatibil cu orice tip de instrumente de modelare, este perfect atat pentru profesionisti, cat si pentru incepatori.
Textura sa fina si usor de modelat permite o aplicare uniforma si detalii precise, fiind perfect pentru ornamente de nunta, decoratiuni clasice si accente delicate.
Atentie! Pentru pudrarea blatului de lucru folositi amidon sau zahar pudra. Nu va recomandam sa folositi zahar pudra care se poate cumpara in comert, deoarece este granulat si schimba consistenta fondantului care este fabricat dintr-o pudra de zahar foarte fina.
Fondant pentru acoperirea torturilor, se intinde la dimensiunea de 2.5 mm.
Daca se-ntampla ca fondantul a ramas mai mult timp afara pe masa de lucru si devine mai uscat, atunci sa nu va speriati!
Cel mai usor mod de a corecta fondantul ca sa primeasca inapoi flexibilitatea de inainte:
adaugati putin sirop facut din o lingurita de zahar cu o lingurita de apa pus la fiert
Udati usor mainile si framantati din nou fondantul pana devine elastic si lucrabil
Nici decum nu puneti grasime deoarece strica flexibilitatea fondantului.
Ca suprafata de lucru recomandam folosirea unui covoras de silicon, dar puteti lucra si pe o suprafata obisnuita care la nevoie poate fi pudrata cu putin amidon.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura