Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 7 ani.
4.95
5 stars: Exceptional
57 pareri

Pasta flori galben, 500g

0 stars: 0.00 din 0 pareri

16 lei Lei
Brand
Lumea
Out Of stock
Descriere
Pasta Flori (Gumpaste) de la Lumea este usor de prelucrat, deoarece este o pasta de zahar elastica si in timpul prelucrarii nu se crapa. Se framanta usor, are un gust placut de vanilie. Este ideal pentru a crea flori din zahar. Datorita texturii sale speciale, poate fi intinsa foarte subtire, iar petalele formate pot fi usor modelate si vor arata foarte realiste.

Atentie! Pentru a evita lipirea aluatului de suprafata de lucru, inainte se pudreaza suprafata cu amidon sau cu zahar pudra fina. Pentru a evita uscarea rapida si craparea aluatului, ungeti cu o pensula suprafata aluatului cu ulei palmier!

Modul de lucru cu pasta de zahar:

Inainte de folosire se framanta o bucata din aluat, atat cat este necesar. Dupa framantare aluatul incepe sa fie moale si elastic. Este foarte usor de prelucrat.
Uscarea se face in forme speciale si se lasa 24 de ore, dupa intarire pot fi legate in buchete sau flori individuale.
Pasta Flori nu este recomandat pentru invelirea torturilor, deoarece intrand in contact cu aerul se intareste. Va recomandam Fondant Lumea, care este special conceput pentru decorarea si invelirea torturilor.
Pasta Flori Lumea are un mare avantaj deoarece a doua zi dupa ce afost modelat petalele se intareste in intregime si astfel se poate lega in buchete fara sa se rupa sau sa iasa sarma din petala!
Declaratia OMG: Pe baza declaratiilor emise de furnizori, confirmam ca produsul nu contine ingrediente sau aditivi OMG.
Depozitare: La loc curat, uscat, temperatura camerei, ferit de soare. Se recomanda pastrarea produsului in ambalaj bine inchis.
Termen de valabilitate: 12 luni de la data fabricatiei cu respectarea conditiilor de depozitare, pana la data durabilitatii minimale specificata pe ambalaj.

Mod ambalare: In galeata plastic cu capac si / sau punga bopp vizata pentru utilizare in industria alimentara.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura