Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 7 ani.
4.95
5 stars: Exceptional
58 pareri

Pasta de zahar pentru flori flexibile, 500g

0 stars: 0.00 din 0 pareri

22 lei Lei
Brand
Lumea
Out Of stock
Descriere
Dragi cofetari, ati trecut vreodata prin experienta frustranta ca un ornament zahar la care ati lucrat ore in sir s-a transformat in bucati? Noi avem solutia!

Folosind Lumea Flower Flexipaste, o pasta de zahar revolutionara, conceputa dupa o reteta noua, veti putea crea de acum incolo flori zahar cu aspect natural, care nu se sparg si raman flexibile mai multe saptamani.

Lumea Flower Flexipaste este un produs professional conceput pentru flori fine de zahar, asemanatoare celor naturale.
NU este recomandat pentru invelirea torturilor, pentru aceasta puteti folosi fondant Lumea.

Mod de lucru :

Se ia o bucata de Lumea Flower Flexipaste, atat cat este necesar si se framanta. Dupa framantare devine moale, elastica si foarte usora de prelucrat. Poate fi intins foarte subtire, pana la grosimea unei coli de hartie.

Se decupeaza, se adauga sarma flori (daca e cazul) si se lasa la uscat in forme speciale timp de 24 de ore, dupa care petalele, frunzele etc obtinute pot fi legate in flori individuale si buchete. Petalele fara sarma se pot lipi cu lipici alimentar.

Ca suprafata de lucru recomandam folosirea unui covoras din silicon, dar puteti lucra si pe o suprafata obisnuita care la nevoie poate fi pudrata cu putin amidon.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura